всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


31 августа 2017
ПАТ «Укрзалізниця» візьме участь у Міжнародній виставці «ТрансУкраїна’2017»

ПАТ «Укрзалізниця» візьме участь у Міжнародній виставці «ТрансУкраїна'2017»

З 25 по 27 жовтня 2017 р. на території Міжнародного виставкового центру у місті Київ відбудеться головна подія в галузі транспорту, логістики, інфраструктури та складу - Міжнародна спеціалізована виставка «ТрансУкраїна».

Кращі вітчизняні та світові виробники презентують всі новітні досягнення в області створення і функціонування систем логістики, транспортно-технічного обслуговування, автоматизації та механізації складських процесів, вантажно-розвантажувальних робіт, сучасних технологій перевезень на всіх видах транспорту. Організатор заходу - ДП "Прем'єр Експо" (ITE GroupPlc) активно розвиває тематичний розділ в рамках виставки - RailExpoUkraine, в якому і буде представлений головний перевізник країни - ПАТ «Укрзалізниця».

Мета експозиції організувати конструктивний діалог учасників залізничної сфери шляхом організації широкої виставкової та ділової програми, продемонструвати новітню техніку, обладнання та технології, які застосовуються в залізничній та суміжних галузях.

В заході вже підтвердили свою участь делегації залізничних доріг з країн Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту, Азербайджана, Грузії, Казахстана та ін.

Під час роботи виставки запланована програма ділових заходів, які будуть цікаві відвідувачам транспортно-логістичної галузі. Окрім того, учасникам надається унікальна можливість організувати власні презентації та семінари.

Подія відбудеться за підтримки Міністерства інфраструктури України та профільних асоціацій.

Складська тематика є невід'ємною частиною сучасної логістики. Тому Міжнародна спеціалізована виставка «ТрансУкраїна`2017» (транспорт, логістика, інфраструктура, склад) представить ексклюзивну спеціалізовану експозицію «ІнтерСклад`2017».

Запрошуємо Вас і Ваших колег відвідати Міжнародну виставку «ТрансУкраїна» з метою розвитку ділового партнерства і знайомства з провідними фахівцями галузі, транспортними та транзитними можливостями України. Отримайте бейдж на сайті виставки www.transukraine.com - промокод 22KZ.

Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры