всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


12 сентября 2017
«НП Логістик»: попит на фулфілмент стрімко зростає

Впродовж останніх шести місяців «НП Логістик» збільшила обсяг складських площ до 27 тис м кв або на 30% у порівнянні з початком року. Влітку компанія взяла в оренду 8600 м кв в складському комплексі Omega II (м. Бровари, Київська обл.), що використовуються для надання послуг фулфілменту. У зв'язку з цим також на 30% зросла й кількість персоналу.

Впродовж І півріччя 2017 року «НП Логістик» зросла в обсягах на 165% у порівнянні з аналогічним періодом в 2016 році. Список клієнтів компанії поповнився низкою великих бізнесів, серед яких - мережі автозаправок КЛО, магазинів «Фокстрот» та Lifecell, компанії British American Tobacco, «Юнівест» та ін.

«Ми відчуваємо суттєве зростання інтересу до фулфілменту* з боку гравців аграрного сектору та компаній, що займаються дистрибуцією різноманітних товарів. Продовжуємо переговори з найбільшими українськими ритейл-мережами. В найближчі роки ринок фулфілменту буде розвиватися за рахунок двох факторів - позитивної динаміки e-commerce та диверсифікації каналів продажу. Дедалі частіше ми спостерігаємо, як компанії, що раніше концентрувалися виключно на В2В продажу, заходять у сегмент В2С», - прокоментував директор «НП Логістик» Олександр Лисовець.

*фулфілмент (від англ. fulfilment) - комплекс логістичних операцій з прийому, обробки та доставки товарів. Переважно послугою користуються гравці ринку e-commerce та дистанційної торгівлі



Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры