всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


29 января 2016
Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» першою в Україні почала використання комерційного електромобіля

Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» розглядає можливість впровадження електромобілів в свої логістичні процеси. Компанія вже придбала один мінівен з електродвигуном Nissan e-NV200 класу «L», який у тестовому режимі використовується Київським регіональним структурним підрозділом для доставки продукції в торгові точки.

 

Рішення про поповнення автопарку компанії транспортом з нульовим рівнем шкідливих викидів було прийнято у вересні 2015 року. Однак малогабаритні комерційні електрокари поки не представлені в продажу у жодного офіційного дилера України, тому автомобіль з необхідними характеристиками був доставлений за спеціальним замовленням Торгової компанії «Мегаполіс-Україна» з Європи. Він працює за рахунок трифазного синхронного електричного мотора потужністю 109 к. с., постійний крутний момент якого дорівнює 280 Нм. Компактний фургон e-NV200 здатний проїхати без підзарядки до 150 км, тому компанія використовує його для виконання міських маршрутів, пробіги за якими становлять від 30 до 70 км. Середня витрата електроенергії - 18 кВТ / 100 км.

«Наша команда постійно вдосконалює робочі процеси, шукає економічно ефективні та екологічно чисті рішення для діяльності компанії. Наскільки нам відомо, на даний момент ми єдина українська компанія, яка приступила до комерційного використання електромобілів в своїх бізнес-процесах. Сподіваюся, наша ініціатива, спрямована на скорочення негативного впливу на навколишнє середовище, дасть позитивний імпульс для всіх компаній, які думають про майбутнє», - зазначає Ігор Піманов, начальник управління логістики Торгової компанії «Мегаполіс-Україна».

За підсумками тестового періоду, який триватиме до кінця квітня 2016 року, буде прийнято рішення про подальшу закупівлю електрокарів для автопарку компанії.

Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры