всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


12 февраля 2016
Уряд збільшив термін ліцензування міжнародних автомобільних перевезень до шести місяців
Уряд пішов назустріч бізнесу і затвердив зміни до Ліцензійних умов у сфері автомобільного транспорту, якими подовжив термін запровадження ліцензування міжнародних вантажних автоперевезень з двох до шести місяців. Відповідне рішення затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 04.02.2016 №42 «Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2015 р. № 1001». Попередня редакція Ліцензійних умов, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 02.12.2015 №1001, передбачала, що протягом двох місяців з дня набрання умовами чинності, міжнародні автомобільні перевізники зобов’язані отримати ліцензії, а ліцензіати подати документи та відомості про приведення своєї діяльності у відповідність до Ліцензійних умов органу ліцензування.Оскільки за виділений час не всі перевізники встигли отримати ліцензії, Державна служба України з безпеки на транспорті запропонувала, а Уряд ухвалив зміни до Ліцензійних умов, завдяки яким строки збільшені з двох до шести місяців. Це дозволить бізнесу у спокійному темпі виконати Ліцензійні умови та продовжити діяльність.
Нагадаємо, що Органом ліцензування відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 серпня 2015 р. № 609 із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів від 30.12.2015 № 1191, є Державна служба України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), на веб-сайті якої (www.dsbt.gov.ua) розміщена інформація щодо порядку ліцензування на автомобільному транспорті.


Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры