всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


18 февраля 2016
Українські вантажівки мають можливість завершити рейс та повернутися додому через територію Російської Федерації
У зв’язку із зверненнями українських перевізників на гарячу лінію, Міністерство інфраструктури узгодило з транспортним відомством РФ можливість завершити розпочаті рейси та безперешкодно повернутися в країни реєстрації для вантажівок, які перетнули кордон до 15.02.2016 та на сьогодні знаходяться в третіх країнах.  Це також дозволить розвантажитися в місці призначення та безперешкодно повернутися назад в країну реєстрації тим транспортним засобам, які вже пройшли митний контроль та знаходяться в буферній (нейтральній) зоні.
Станом на ранок 18.02.2016 Україна забезпечила безперешкодний рух своєю територією автотранспортних засобів РФ, які здійснюють транзитні перевезення, зокрема (за інформацією ДФС) через українські пункти пропуску 30 вантажних автомобілів виїхали з України у напрямку Білорусі, держав-членів ЄС та РФ, 34 – заїхали на українську територію для завершення рейсу (повернення додому).
За інформацією російської сторони 40 автотранспортних засобів України були розблоковані у Брянській області, звідки вони продовжили виконувати свої рейси до пунктів призначення, а потім в Україну. З них 8 вантажівок уже повернулися додому. Ще 47 автомобілів були розблоковані у Білгороді і Курську – 21 і 26 відповідно.
Українська сторона звертається з проханням до національних перевізників інформувати Міністерство інфраструктури про кількість, місцезнаходження українських АТЗ з метою організації ретельного моніторингу ситуації на російській території, у тому числі за участі Посольства України в РФ (eurooffice@mtu.gov.ua; rkh@mtu.gov.ua)
Нагадуємо, що перевізники, які виконують двосторонні перевезення територією обох країн, на даний час можуть пересуватись без обмежень, адже тимчасові обмеження стосуються виключно транзитних перевезень.
Міністерство інфраструктури України закликає всі сторони, як перевізників, так і громадських активістів, дотримуватись норм міжнародного і національного права та поводитись виважено. У разі виникнення непорозумінь, варто залучати до вирішення спірних питань представників компетентних органів влади відповідної країни.
Контактні телефони гарячої лінії Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, що координує заходи з врегулювання проблемних питань транзитних перевезень до/з Російської Федерації: +38-044-200-4438 або +38-067-828-2034.
Нагадуємо, що на початку тижня сторони домовились про безперешкодне повернення в країну реєстрації вантажівок, які в результаті призупинення транзиту залишились на території України чи РФ або на кордоні. Режим «їду додому» запроваджений з 16.02.2016 до 25.02.2016 включно. Більше 600 українських автомобілів, що були заблоковані на території РФ або прямують до України з країн Азії, зможуть в цей період безперешкодно дістатись України. Аналогічно близько 600 російських автомобілів зможуть повернутись до Росії з країн Євросоюзу.

Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры