всеукраинский информационно-аналитический журнал, посвященный вопросам оптимизации логистических процессов
Новости О журнале Подписка Реклама Доска объявлений
Контакты Партнеры
 

 
 
Свежий номер
Архив
Электронная версия

Письмо редактору
Фоторепортажи
Реклама на сайте


Тема для обсуждения

Авторам
Приглашаем к сотрудничеству



10 октября 2019
Оптимальная маршрутизация для доставки стройматериалов
Доставка стройматериалов является, пожалуй, наиболее сложной для маршрутизации, и связанно это прежде всего с тем, что доставляемая продукция имеет различные характеристики по весу и объему.
Подробнее

15 марта 2019
Ирина Новикова – новый Генеральный директор «GEFCO Украина»
Группа GEFCO сообщает о назначении Ирины Новиковой на должность Генерального директора «GEFCO Украина».
Подробнее

13 марта 2019
ZAMMLER GROUP святкує 12-річчя!
Сьогодні виповнюється 12 років українській логістичній компанії ZAMMLER! Компанії, яка першою з вітчизняних логістів почала надавати послуги фулфілмента і першою вийшла на міжнародні ринки!
Подробнее
НОВОСТИ


23 ноября 2015
«ІнтерАГРО Комплекс»: майбутнє - за інтелектуальним світом

Генеральний організатор - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

За підтримки: Міністерства аграрної політики та продовольства України, Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, Німецької асоціації виробників сільськогосподарської техніки VDMA, Національного агенства з підтримки французької економіки Business France.

З 27 по 29 жовтня відбувся один із наймасштабніших заходів аграрного сектору - міжнародна виставка інноваційного агровиробництва та комплексного розвитку аграрного бізнесу «ІнтерАГРО Комплекс».

Загалом у виставці взяли участь понад 300 компаній з 11 країн світу. Німеччина та Франція були представлені національними експозиціями, Італія - колективною.

Експозиції об'єднали наступні тематичні напрямки: техніку, технології, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування, запасні частини та комплектуючі, системи поливу і зрошення, альтернативну та біоенергетику, обладнання для переробки аграрної продукції, обладнання для тваринництва, агробудівництво, органічне та точне землеробство, переробку і утилізацію відходів, засоби виробництва (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ), програмне забезпечення, транспорт і логістику, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, засоби малої механізації, фінанси і аудит, менеджмент і агроконсалтинг.

Учасники виставки мали можливість презентувати свої новинки техніки а також інноваційні досягнення для агропромислової галузі, розширюючи клієнтську базу та встановлюючи нові бізнес-контакти. «ІнтерАГРО Комплекс» є відмінною комунікаційною платформою, де збираються виробники і споживачі продукції АПК.

Виставку «ІнтерАГРО Комплекс» відвідали представники провідних сільськогосподарських компаній, підприємці, аграрії з України та 21 зарубіжної країни.

Представлена на виставці сучасна техніка, обладнання, технології агровиробництва були спрямовані на підвищення конкурентоспроможності українських сільгосптоваровиробників та просування на внутрішні та зовнішні ринки вітчизняних товарів і послуг.

Головні події виставки «ІнтерАГРО Комплекс»

Протягом всіх днів виставки безперервно проходили міжнародні конференції, науково-практичні семінари, лекції, майстер-класи, масштабний захід - Міжнародний аграрно-технологічний форум, діюча експозиція «Академія аграрного успіху».

Традиційно на виставці відбувся проект - День Франції в Україні, який очолили директор Агентства Business France в Україні Алексі Струве, директор світового лідера аграрного консалтингу «Agritel» Олів'є Буйє та Олег Коваль - генеральний директор компанії-організатора виставки «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». В ході конференції виступили провідні гравці світового сільськогосподарського ринку. Цього року традиційною стала експозиція Франції, яка складалась з  15 компаній і  займала площу близько 300 кв. м.

Цікаві семінари провели науковці галузі. Так, Інститут агроекології та природокористування організував науково-практичний семінар «Біопрепарати. Наука і практика» під егідою НААН і провідних учених, які є розробниками і авторами біологічних препаратів.

Президію семінару очолили поважні особи: Чабанюк Ярослав Михайлович - кандидат сільськогосподарських наук,  Шерстобоєва Олена Володимирівна - доктор сільськогосподарських наук і провідний учений в галузі мікробіології, доктор біологічних наук Курдиш Іван Кирилович, представник Міністерства екології та природних ресурсів Ященко Валентин Іванович.

На одному з головних інтелектуальних майданчиків виставки «Міжнародному аграрно-технологічному форумі: «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати - максимальні прибутки» спікерами виступили провідні  фахівці сільськогосподарської галузі.  Форум тривав 3 дні та мав наступні тематичні блоки:

  • Міжнародний День сої: «Стратегія управління урожайністю сої. Головні критерії формування собівартості 1 центнера врожаю. Окупність додаткових витрат підвищенням прибутку»,
  • Міжнародний день кукурудзи: «Оптимальні витрати - максимальні прибутки. Управління урожайністю в складних економічних умовах»,
  • Міжнародна конференція технології Strip-till

    Всього захід відвідало понад 1000 чоловік
    - виробники сільськогосподарської продукції, керівники агробізнесу та науковці.

Безпека, раціональність і продуктивність - основні тези «Академії Аграрного Успіху»

27-29 жовтня на території  діючої  експозиції «Академія Аграрного Успіху» в рамках «ІнтерАГРО Комплекс 2015»  відбулося безліч практичних семінарів, лекцій, майстер-класів і презентацій. Кожна хвилина заходу була насичена найсучаснішою інформацією, корисною для представників всіх напрямків АПК.

На семінарі, який організував Національний університет біоресурсів і природокористування України, НДІ захисту рослин, виступили: Доля Микола Миколайович, завідувач кафедри захисту рослин НУБіП та аспірант Олександр Мигловець, які презентували теми присвячені засобам та технологіям захисту рослин, а також внесенню елементів живлення для злакових. Концепцію «KUHN» щодо захисту рослин розглянув Борис Онищенко, регіональний директор по центральній Україні «КУН-Україна». Технічні питання під час здійснення захисту рослин підняв директор українського приватного підприємства Сорока Ігор Федорович з майстер-класом «Оптимальний вибір форсунок при внесенні засобів захисту рослин».

У другий день виставки «ІнтерАГРО Комплекс» пройшла велика Міжнародна конференція за участю експертів сільського господарства України та Німеччини. Організатор заходу: Німецько-український агрополітичний діалог у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України, компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та «IFWexpo Heidelberg».

За три дні виставку «ІнтерАГРО Комплекс» відвідало близько 14 тисяч чоловік!

Виставка «ІнтерАГРО Комплекс» підтвердила статус одного з наймасштабніших заходів агарного сектору, який має визнання не тільки вітчизняної, а й міжнародної аграрної спільноти.  Проведення заходу надало можливість всім відвідувачам виставки дізнатися про останні інновації в сфері сільського господарства, підвищити свої знання і встановити партнерські відносини з провідними аграрними компаніями світу.

Відгуки учасників про виставку «ІнтерАГРО Комплекс»

Віктор Павлович Сич, комерційний директор компанії «КУН-Україна»:

«На виставці «ІнтерАГРО Комплекс» ми зробили наголос на конференціях і виступили головним спонсором Міжнародного аграрно-технологічного форуму, де загалом зробили 4 доповіді. Цього року ми намагалися представити зразки техніки, які активно використовуються при вирощуванні сої та кукурудзи. Окрім плугів і сівалок є техніка для захисту рослин: обприскувачі, розкидачі мінеральних добрив. Також є сінозаготівельна техніка та кормозмішувачі, бо без них важно уявити техніку «KUNH». Техніка компанії  також представлена й на інших стендах нашими дилерами.

Зараз такий захід важко оцінювати, бо він проходить вперше . Я вважаю, що ідея проведення виставки, де є акцент на інтелектуальний склад - правильна. Не можна втрачати можливість зібрати одночасно таку велику кількість людей, зацікавлених у сільськогосподарських питаннях. За допомогою Міжнародного агрофоруму була надана нова форма доступу до інформації. На мою думку, проведення виставки в форматі конференцій, форумів - дуже гарна ідея, її треба розвивати».

Жан Жак Ганрей, представник компанії AgriCarb (Франція): 

«Продукція «AgriCarb» вже присутня на ринку України, у нас є покупці. Але ми вперше беремо участь у виставці «ІнтерАГРО Комплекс» і дуже задоволені. Участь допомагає нам краще зрозуміти український сільськогосподарський ринок. Ми вже контактуємо з великими українськими агрохолдингами, і в їхніх дистриб'юторів буде можливість представити свою продукцію у Франції.

За допомогою виставки компанія «AgriCarb» вже пройшла початкову стадію - відкриття ринку, відтепер продукція більш масштабно буде представлена ​​в Україні. Сподіваємося, що зможемо довести, що спочатку здається дорогим, в кінцевому підсумку може бути використано з більшим прибутком, ніж дешевий товар».  

Лука Роберті, партнер компанії PROTEO (Італія):

«Ми вперше презентуємо продукцію в Україні. На виставці «ІнтерАГРО Комплекс» вже знайшли три-чотири корисні контакти, спілкувалися з багатьма компаніями. Дуже задоволені участю і організацією. На виставці «ІнтерАГРО Комплекс» бачимо дуже багато відвідувачів. Скажемо так, ті результати, які ми чекали від виставки, ми отримали. Сподіваємося, що знайдемо дистриб'ютора і працюватимемо в Україні».

Просмотреть архив новостей






Версия для печати  
На первую страницу  
Контактная информация  


 
Логин  
Пароль
Регистрация
Забыли пароль?
Вы не авторизированы,
пройдите авторизацию
Логистический оператор
Транспортные биржи
Таможенные брокеры